Voel de kracht van de wind en de verbondenheid op het water

Word supporter van het Jouster skûtsje

Stap aan boord! Als trouwe supporter van het Jouster Skûtsje draag je bij aan ons streven om de top van de het klassement te bereiken. Voor slechts €20 per jaar ben je al donateur en toon je je betrokkenheid. Als dank ontvang je ons SKS Skûtsjejournaal, vol boeiende verhalen en SKS-kampioenschapsinformatie. Doe mee en help ons mooie schip in topconditie te houden!

Ervaar de sensatie van zeilen

Jouw bijdrage als partner is essentieel voor het onderhoud en de investeringen die ons skûtsje nodig heeft om uit te blinken op de Friese meren. Als blijk van waardering nodigen we je uit voor exclusieve evenementen, van gezellige netwerkbijeenkomsten tot een dag vol plezier op het water tijdens het kampioenschap. Met jouw steun maken we er een geweldig seizoen van!

Investeer in traditie en passie

Voor degenen die een speciale betrokkenheid willen tonen aan ons Jouster Skûtsje, bieden we een unieke kans. Word sponsor en draag vanaf € 600,- per jaar bij aan het behoud van ons prachtige skûtsje. Je wordt beloond met meerdere privileges, waaronder deelname aan het Friese meren Bokaal-evenement en een unieke ervaring als passagier op ons skûtsje.

Deze bedrijven maken al deel uit van ons netwerk: